Jak odstranit Striplac?

Jak odstranit Striplac: Průvodce krok za krokem

Striplac je populární forma gelového laku na nehty, který nabízí dlouhotrvající a krásný vzhled. Jednou z jeho hlavních výhod je snadné odstranění bez nutnosti broušení a pilování nehtů. 

Co budete potřebovat ke sloupnutí:

Krok za krokem

  1. Příprava nehtů: Naneste Peel off aktivátor a nechte působit alespoň 5 minut.
  2. Začněte uvolňovat lak: Pomocí minerálního zatlačovače kůžiček odchlípněte Striplac ze strany a sloupněte. Pokud se Striplac nedaří oddělit od nehtu, přidejte peel off aktivátor a vyčkejte minutu. 
  3. Sloupnutí laku: Striplac slupujte opatrně, nepoužívejte velkou sílu.

Co budete potřebovat k rozpuštění:

Krok za krokem

  1. Příprava nehtů: Naneste Soak off tekutinu na tampónek / ALZ polštářek a nehty zabalte alespoň na 5 minut.
  2. Začněte uvolňovat lak: Pomocí minerálního zatlačovače kůžiček odchlípněte Striplac z nehtu. Pokud se Striplac nedaří oddělit od nehtu, přidejte znovu zabalte a vyčkejte ještě minutu.

Tipy a triky

  • Nepoužívejte hrubou sílu: Při sloupávání Striplacu buďte jemní. Hrubé zacházení může poškodit vrstvu nehtu.

  • Používejte kvalitní produkty: Doporučuje se používat originální produkty od značky Alessandro, protože jsou speciálně navrženy pro práci se Striplacem.

  • Hydratace je klíčová: Pravidelná hydratace nehtů a nehtových lůžek je důležitá pro zdraví vašich nehtů, zejména po použití gelových laků.

Závěr

Striplac je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít krásné a upravené nehty bez nutnosti častého přelakování. Jeho odstranění je jednoduché a nevyžaduje agresivní chemikálie, což je velkou výhodou. S tímto průvodcem byste měli být schopni odstranit Striplac bez problémů a udržet své nehty zdravé a krásné. Nezapomínejte na pravidelnou péči o nehty a kůžičku kolem. Doporučujeme pravidelně používat vyživující Mango nail serum.