Složení Striplacu a vše, na co se nás ptáte.

Složení Striplacu: Co obsahuje tento inovativní lak na nehty?

Striplac je unikátní typ gelového laku na nehty, který nabízí dlouhotrvající lesk a jednoduché odstranění. V tomto článku se podíváme na složení Striplacu, abychom lépe pochopili, co tento produkt činí tak výjimečným. Vybrali jsem složky Striplacu, na které se často ptáte. Pojďme se podívat, jakou plní uvedené složky funkci. 

Vybrané složky Striplacu

 Acrylates Copolymer

Jedná se o kopolymer akrylátů, který zajišťuje pružnost a pevnost laku. Tato složka je klíčová pro odolnost a dlouhotrvající vlastnosti Striplacu.

 Acrylates/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer

Tento kopolymer zlepšuje přilnavost laku a zajišťuje jeho dlouhotrvající vlastnosti. Pomáhá také při vytváření hladkého povrchu a lesku.

 Trimethylpentanediyl Dibenzoate

Tato složka působí jako změkčovadlo, které zajišťuje, že lak zůstává pružný a nepopraská. Je důležitá pro pohodlí a odolnost laku.

 Isobornyl Methacrylate

Tento monomer zvyšuje pevnost a odolnost laku. Je také zodpovědný za vysoký lesk, který Striplac poskytuje.

 Photoinitiators (fotoiniciátory)

Fotoiniciátory jsou klíčové pro proces vytvrzování laku pod UV nebo LED lampou. Aktivují polymerizaci akrylátů, což vede k vytvoření pevného a odolného filmu na nehtu.

Keratin

Keratin poskytuje nehtům jejich pevnost a odolnost. Vysoký obsah cysteinu, aminokyseliny bohaté na síru, vytváří disulfidové můstky, které spojují jednotlivé keratinové řetězce dohromady. Tím se zvyšuje mechanická pevnost nehtů.

Biotin

Biotin hraje klíčovou roli v procesu keratinizace, což je proces, při kterém se keratinové buňky tvoří a ztvrdnou. Zvýšený příjem biotinu může podporovat rychlejší růst nehtů a zlepšovat jejich celkovou kvalitu. 

Kofein

Kofein má schopnost zvyšovat krevní oběh, což může vést ke zlepšenému přísunu kyslíku a živin k nehtům. Lepší cirkulace krve může podporovat zdravý růst nehtů a zlepšit jejich celkovou kvalitu.

100 % VEGAN

Striplac neobsahuje složky živočišného původu.

 Pigmenty a barviva

Striplac je k dispozici v široké škále barev, které jsou dosaženy pomocí různých pigmentů a barviv. Tyto složky zajišťují intenzivní a dlouhotrvající barvy.

 Silikonové přísady

Silikony v laku zajišťují hladký a lesklý povrch. Pomáhají také při sloupávání laku, což je jedna z hlavních výhod Striplacu.

Bezpečnost a alergeny

Všechny složky obsažené ve Striplacu jsou pečlivě vybírány a testovány, aby byly bezpečné pro použití na nehtech. Je důležité poznamenat, že některé složky, jako je HEMA, mohou u citlivých jedinců vyvolat alergické reakce. Proto je vždy dobré provést test citlivosti před prvním použitím.

Výhody složení Striplacu

Dlouhotrvající a odolný: Díky pečlivě vybraným polymerům a monomerům je Striplac velmi odolný vůči odlupování a lámání.

Posilující: díky obsahu keratinu, biotinu a kofeinu zpevňuje přírodní nehty.

Snadné odstranění: Speciální složení umožňuje jednoduché sloupnutí laku bez potřeby agresivních chemikálií.

Intenzivní barvy: Kvalitní pigmenty zajišťují syté a trvanlivé barvy.

100 % VEGAN: všechny složky Striplacu nejsou živočišného původu.

Závěr

Striplac je inovativní produkt, který nabízí kombinaci dlouhotrvajícího lesku a snadného odstranění. Jeho složení je pečlivě vybráno, aby poskytovalo nejlepší možné vlastnosti bez zbytečného poškození nehtů. S vědomím, co Striplac obsahuje, můžete s jistotou využít jeho výhod a těšit se z krásných nehtů.