Striplac - tvoje domácí nehtové studio!

Inovativní Revoluce v Lakování Nehtů

Striplac je inovativní technologie v oblasti péče o nehty, která získává na popularitě díky svým jedinečným vlastnostem a výhodám oproti tradičním lakům na nehty. Tento revoluční produkt byl vyvinut německou společností Alessandro International a představuje revoluční přístup k lakování nehtů, který kombinuje dlouhotrvající krásu gelového laku s jednoduchostí a šetrností odstraňování. V tomto článku se podíváme na to, co je Striplac, jaké jsou jeho výhody a jak se používá.

Co je Striplac?

Striplac je speciální druh laku na nehty, který je známý svou dlouhou výdrží a odolností. Na rozdíl od tradičních laků na nehty, které se mohou začít odlupovat nebo praskat již po několika dnech, Striplac vydrží na nehtech v perfektním stavu až 2 týdny. Další významnou vlastností tohoto produktu je jeho způsob odstraňování. Na výběr máte ze dvou možností. Peel-off, což znamená, že se jednoduše sloupne z nehtu bez poškození jeho povrchu. Nebo soak-off, což znamená, že Striplac lze rozpustit. Obě možnosti jsou velmi šetrné k přírodním nehtům. Striplac se nepiluje a nebrousí!

Výhody Striplacu

Striplac nabízí několik klíčových výhod oproti běžným lakům na nehty:

  1. Dlouhá výdrž: Striplac se vytvrzuje v UV / LED lampě a díky své odolnosti a pevnosti vydrží Striplac na nehtech až 2 týdny bez nutnosti opravy či doplnění. To je ideální pro ženy, které nemají čas či chuť si lakovat nehty několikrát týdně.

  2. Snadné odstranění: Největší výhodou Striplacu je jeho snadné odstranění. Na výběr máte dvě možnosti - peel nebo soak. Tento proces je šetrný k nehtům, protože nevyžaduje použití drsných chemikálií a broušení.

  3. Šetrnost k nehtům: Striplac neobsahuje škodlivé látky, jako jsou formaldehyd, toluen nebo ftaláty, což znamená, že je šetrnější k vašim nehtům a zdraví. Navíc obsahuje posilující keratin, biotin a kofein a je 100 % VEGAN.

  4. Profesionální vzhled: Striplac poskytuje vysoký lesk a hladký povrch, což dodává nehtům profesionální a upravený vzhled. Gelový efekt zajišťuje, že nehty vypadají jako čerstvě nalakované i po několika dnech nošení.

Jak se Striplac používá?

Použití Striplacu je relativně jednoduché a nevyžaduje návštěvu profesionálního salonu. Zde je krok za krokem, jak aplikovat a odstranit Striplac:

  1. Příprava nehtů: Nejdříve je třeba nehty dobře připravit. Očistěte je od starého laku a odmaštěte povrch nehtu. K tomu můžete použít speciální čisticí polštářky nebo odmašťovací roztok.

  2. Aplikace barevného laku: Naneste první vrstvu barevného Striplacu a nechte ji vytvrdit pod UV nebo LED lampou 60 sek. Poté naneste druhou vrstvu pro dosažení intenzivnější barvy a opět nechte vytvrdit 60 sek.

  3. Aplikace vrchního laku: Po vytvrzení barevného laku aplikujte vrchní lak (top coat) pro zajištění vysokého lesku a odolnosti. Opět nechte zaschnout pod UV nebo LED lampou 60 sek. Poté setřete z povrchu výpotek (lepkavá vrstva) pomocí čisticích polštářků.

Odstranění Striplacu bez broušení a pilování

Když jste připraveni lak odstranit, jednoduše Striplac sloupněte nebo rozpusťte. Obě metody jsou velmi šetrné k přírodním nehtům. 

Striplac a Budoucnost Péče o Nehty

Alessandro International pokračuje ve vývoji nových barev a vylepšených vzorců, což znamená, že fanoušci Striplacu se mohou těšit na ještě širší nabídku a ještě lepší vlastnosti tohoto úžasného produktu. Pokud hledáte způsob, jak dosáhnout krásných a odolných nehtů bez zbytečné chemie a složitého odstraňování, Striplac by mohl být tou správnou volbou pro vás.