Dárky k nákupu NEON a PASTEL sady v hodnotě 998 Kč!

5 tipů, jak mít perfektní Striplac i na dovolené

A je to tady! Ať už trávíte svůj vysněný letní čas u moře, poznáváním zajímavých míst nebo třeba v přírodě, vše si žádá dokonalé nehty. Toto období přeje zářivým barvám a odstínům, a tak si to plně užijte. Víme, jak mít dokonalou manikúru v každé situaci!

 

1. Pořiďte si cestovní sadu 
Vlastníte Striplac starter kit? Potom máte kompletní nehtové studio na doma. Na dovolenou je praktičtější cestovní sada s malou skládací lampou, která  je lehčí než váš telefon a nabíjet ji můžete z power banky nebo z počítače. Je v krásné a skladné cestovní taštičce společně s malým balením top coatu, barvy, aktivátoru a cleanseru. Nezabere moc místa a nehty budou stále perfektní!

2. Mějte i lak ve stejné barvě
Pokud nechcete brát na dovolenou cestovní sadu, pořiďte si obyčejný lak na nehty v barvě Striplacu. Pokud se vám kousek nebo celý  Striplac z nehtu odloupne, lakem nehodu snadno opravíte. 

3. Zkraťte nehty
Pokud jste si díky Striplacu vypěstovali dlouhé nehty, na dovolenou doporučujeme je trochu zkrátit. Při balení, cestování, nebo při sportu dostanou totiž zabrat víc než jindy. Zkrácením předejdete tomu, aby se vám zbytečně polámaly.

4. Přibalte s sebou olejovou tužku
Naprostou nezbytností, která nezabere žádné místo a vejde se do každé kabelky nebo kosmetické taštičky je olejová tužka Striplac Care & Gloss Pen na výživu nehtové kutikuly (kůžičky kolem nehtů), která bývá zejména v létě při koupání hodně vysušená. Při cestách oceníte její praktické balení, kdy lze použít kdykoliv a kdekoliv, když je potřeba.

 

5. Nezapomeňte si pilník
Cesty jsou náročné a často hrozí zatrhnutí nehtu. Jakmile se to stane, je potřeba ho ihned zapilovat, aby se zamezilo větším škodám nebo i jeho zlomení. Proto vždy mějte pilník při ruce a použijte ho, kdykoliv je potřeba.


Tamara Rotterová_1